Tags: ,
Денешниот ден во ретровизор <br/>5 мај 2006 година

Стана успешен уште пред да се појави

» Сакајќи да поврати дел од ѕвездените мигови од минатото, на денешен ден 2006-тата Fiat објави дека подготвува нова генерација на легендарниот 500. Замислен и изведен како модерна верзија на оригиналот од 1957-мата, новиот 500 инстантно ги освои срцата на Европјаните – за три недели од претставувањето кое се случи идниот јули сите планирани 58.000 примероци планирани да бидат произведени во 2007-мата беа распродадени.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *