Tags: , ,
Денешниот ден во ретровизор <br/>3 март 1980 година

Задолжително погледнете го видеото

» Место да кажуваме кој е Audi Quattro ќе покажеме што може, посебно кога е во раце на еден светски рели-велемајстор каков што е Валтер Рерл. Затоа, задолжително погледнете го видеото од оваа наша поранешна вест.

Видео кое мора да го погледнете: Валтер Рерл + Audi Quattro група Б = вистинско лудило!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *