Tags: ,
Денешниот ден во ретровизор <br/>23 октомври 2006 година

Наменет за Европа

» На денешен ден 2006 година започна продажбата на Toyota Auris. Иако беше дизајниран за Европа, тој најпрво се најде во продажните салони во Јапонија, а дури на почетокот на идната 2007-ма и на Стариот Континент. Ја заменуваше хечбек верзијата на Corolla и како самостоен модел издржа две генерации.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *