Tags: , ,
Викенд релаксација: Toyota GR Corolla (3*видео) – ‘Рже не се држе!

‘Рже не се држе!

» Што може да се каже за еден хечбек од компактната класа во која спаѓа Toyota GR Corolla кој има 300 KS, шестстепен мануелен менувач и погон на сите тркала? Многу, ама најдобро е ништо да не зборува туку да се покаже. Затоа, вака за викенд-расположение, погледнете ги видеата што ни ги сервираа Јапонците.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *