Tags: , ,
Toyota Supra, 950 KS (видео)

Светски рекордер

» Приказната за големиот потенцијал што се крие во неа започна уште од моментот кога Toyota Supra беше испорачана на првите купувачи. Комбинацијата од германски мотор и јапонска механика ветува доста, но колку точно сé уште никој нема откриено. Еден од поекстремните е овој обид кој на Supra ѝ донесе дури 950 KS. Колку моќ има во неа нека посведочи ова видео во чиј наслов нејзините креатори тврдат дека имаат светски рекордер, иако не е јасно на што точно мислат.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *