Tags: , ,
Toyota Prius со 500.000 километри (видео)

Ѕирнете и уверете се сами

» Со оглед на веќе со децении усталената практика моторите на возилата да се проектираат со рок на траење од 150 илјади километри, погледот во внатрешноста на нешто што има оставено зад себе повеќе од половина милион километри во најмала рака е интересен, посебно ако се работи за јапонски автомобил. Сега имаме прилика да ѕирнеме како наведената бројка ја има издржано агрегатот на Toyota Prius од 2004 година.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *