Tags: , ,
Tesla на бензин

Кога човек има мака…

» Tesla отсекогаш правел само електрични автомобили, но ситуацијата во Украина е таква каква е – струја нема, па сопствениците на возила од оваа марка мора да се снаоѓаат. Како, најдобро кажува сликата на која се гледа Model 3 со монтиран бензински генератор на задниот дел…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *