Tags: , ,
Tesla, Берлин, гигафабрика (видео)

Поглед во гигафабриката на Tesla во Берлин

» Браво за снимателот/пилотот на дронот со кој е снимено ова интересно видео кое на еден сосема невообичаен начин ни доловува сé во фабриката на Tesla во околината на Берлин.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *