ФИНАЛИСТ – Автомобил на годината во Македонија 2021
»  

ФИНАЛИСТ – Автомобил на годината во Македонија 2021

Националниот избор за „Автомобил на годината во Македонија“ годинава се одржува по 26-ти пат. Согласно условите за учество во изборот, националното жири за 2021 година одбра осум возила кои влегуваат во финалето