Tags: ,
Opel Astra – тјунерски предизвик

Како некогаш Kadett

» Opel со помош на Astra ги здружи силите со тјунинг куќата XS Carnight за да го врати некогашниот имиџ што го имаше во ова ентузијастичко ќоше од автомобилскиот свет. За преработка е избрана плаг-ин хибрид варијантата која доби посебен визуелен пакет. Покрај него, тимот на XS Carnight ја опреми Astra со дополнително воздушно ослонување, сензори за висина, оригинални амортизери и ковани тркала од 20 инчи. Непогрешливиот изглед на овој изложбен примерок со дополнуваат спортските налепници на боковите на автомобилот и ветробранското стакло.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *