Tags: , ,
Lada Niva Travel 2021 – официјално видео

Познат и ентериерот

» Ретко кој автомобил привлекува толкаво внимание како Lada Niva, во кое и да е нејзино издание. Најновото (но не и последно) – модернизирана верзија на Chevrolet Niva, го видовме минатата недела, но само однадвор. AvtoVAZ сега објави кратко видео за својот најнов теренец во кое е прикажана и внатрешноста. Цените уште не познати.

коментари:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *