Tags: , , , ,
Fiat 500 Spiaggina by Garage Italia & Pininfarina (фото-галерија)

Кога соништата ќе оживеат

» Италијанците се мајстори за дизајн, едноставно ги бива, без разлика дали се работи за прочуени имиња како Pininfarina или пак за слабо познати како Garage Italia. Без разлика дали ќе се зафатат со преработка на славна автомобилска икона како што е Fiat 500 или не и без разлика дали имаат повод за тоа – резултатот секогаш е импресивен, како соништата да оживуваат. Погледнете го ова нивно дизајнерско ремек-дело настанато во 2018-тата и кажете ни дали можеби грешиме.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *