Tags: ,
Dacia се мајтапи со BMW – нема да го наплаќаме греењето на седиштата

Со едноставни технологии до бесплатно греење на седиштата

» Откако некои луксузни марки, пред сé BMW, се истрчаа со информации дека на купувачите на нивните возила ќе им наплатува за греење на седиштата годишна претплата, Dacia се огласи со ветување дека тоа ќе го овозможи бесплатно. На помош е повикана едноставна технологија – термофори со топла вода кои ќе се делат низ салоните на марката во Велика Британија. Нив ќе ги добијат сите што ќе ги посетат, без разлика дали возат Dacia или не, а сопствениците на BMW се добредојдени.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *