»
Renault има ново лого

Нова иднина, ново лого

» Го видовме на концептот Renault 5, но не заради мноштвото вести ретко кој реагираше на него. Ни Французите тогаш не се потрудија воопшто да го промовираат, но сега потврдија дека од идната година ќе започне да се појавува на сериските модели. Претставува поедноставена верзија на логоата кои се користеа меѓу 1972 и 1992 година, а преплетувањето на рабовите на дијамантот треба да го симболизира движењето кон напредокот.

Испрати коментар

Вашата е-мајл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *