» , ,
Каде се точи бензин во Tesla?

А што всушност се точи во Tesla?!

» Видеото ви го пренесуваме без коментар, оти навистина не знаеме што да кажеме. Можеби само констатацијата дека момчево е во вистинска неволја!

Испрати коментар

Вашата е-мајл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *