» ,
Луѓе, ова не е нормално! (видео)

Вертикално искачување со Jeep кое пркоси на законите на физиката

» Само погледнете го видеото, ништо повеќе.

Испрати коментар

Вашата е-мајл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *