»
Кој вели дека BMW нема пикап?!

Не е од Минхен, ама ќе заврши работа!

» Зошто BMW упорно ги дискриминира оние свои фанови кои имаат потреба од возило за работа? Па ако човек на пример е молер зошто да не може да вози BMW кога лесно може да го заработи? Што по занимање е сопственикот на овој пикап не знаеме, но јасно е дека е голем љубител на баварските возила.

Испрати коментар

Вашата е-мајл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *