» , , ,
На Toyota ѝ забранија реклама во Австралија (видео)

Дали сметате дека е оправдано?

» Во ова време на слобода на говорот и изразувањето звучи декадентно да се каже дека нешто е забрането за емитување, но неретко има и такви случаи. Најновиот пример доаѓа од Австралија, чии морални цензори проценија дека содржината на оваа реклама на Toyota за GR Yaris е неприфатлива и ја стопираа, наведувајќи како причина дека го поттикнува опасното и брзо возење. Дали се согласувате со нив?

Испрати коментар

Вашата е-мајл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *