» , , , , , ,
Кога зборот екстремно не е доволно екстремен (видео)

Некаде во Јапонија…

» Тешко дека во македонскиот јазик ќе најдеме зборови што можат да го опишат она што се гледа во ова видео, но веројатно нема ни на јапонски бидејќи Јапонците на англиски го опишале како – Custom Japanese classic car!!

коментари:

Испрати коментар

Вашата е-мајл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *