Tags: , , , , , ,
Кога зборот екстремно не е доволно екстремен (видео)

Некаде во Јапонија…

» Тешко дека во македонскиот јазик ќе најдеме зборови што можат да го опишат она што се гледа во ова видео, но веројатно нема ни на јапонски бидејќи Јапонците на англиски го опишале како – Custom Japanese classic car!!

коментари:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *