»
Кога глупоста е поголема од бројот коњски сили (видео)

Ако природата удира чврги, тогаш боли

» Човекот отсекогаш сакал да ја скроти природата. Нејзе тоа најчесто не ѝ е гајле, но понекогаш враќа. Тука се забележани ситните чврги со кои таа ги опоменува 4×4 ентузијастите да не ја чепкаат премногу.

Испрати коментар

Вашата е-мајл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *