Tags: , , , ,
Ова е „новата“ Mazda2 – ви изгледа познато?! (фото-галерија)

Ви изгледа познато?!

» Значи, Mazda се реши да ја претстави новата генерација на својот мал хечбек од Б-сегментот, за кој воопшто не ни криеше дека не е нејзин – тоа во целост е Toyota Yaris, малку препакуван да личи на Mazda. Искрено, ниту им е прв пат, ниту пак ние имаме нешто против тоа, бидејќи да го правеа сами немаше да биде ова што го гледаме туку нешто полошо – историјата ни е сведок. Визуелни промени скоро и да нема, а за технички илузорно е да зборуваме.

Затоа ако сте љубител на Mazda2, погледнете ја фото-галеријата која во целост ви ја пренесуваме таква каква што Јапонците ја сервираа и одлучете си сами што ќе возите.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *