Tags: , , ,
Кога нема да се каже „Ај со среќа!“ (видео)

На овој купувач баш и не му се посреќи

» Купувањето на ново возило секогаш е проследено со прилични дози на возбуда. Веројатно овој купувач од Индија кој се поднови со Volkswagen Polo претера со радувањето, па успеа по само неколку извозени метри првин да го удри па потоа и да го преврти автомобилот. Навистина не знаеме како му успеа, но затоа е туку видеото од свеченото преземање на возилото за да нé убеди во „умешноста“ на унесреќениот купувач!

коментари:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *