Tags:
Денешниот ден во ретровизор <br/>7 јули 2001 година

Наново заживеана легенда

» На денешен ден 2001 година стартуваше продажбата на Mini. До 10 часот наутро, 148-те британски дилери примија повеќе од 3.000 нарачки за наново заживеаниот легендарен модел.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *