Tags:
Денешниот ден во ретровизор <br/>29 декември 2013 година (видео)

Девет години страдање

» На денешен ден 2013 година седумкратниот светски шампион во формула 1 Михаел Шумахер скијајќи со својот син Мик на француските Алпи пада и тешко ја повреди главата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *