Tags:
Возел 159 km/h во град, полицијата му го заплени автомобилот

Кој нема памет во глава…

» Полицијата во Ротердам извести дека фатен како се трка со друг автомобил, на еден возач од Франција со Nissan GT-R му биле измерени дури 159 km/h на место каде е дозволено 50. Заради енормното пречекорување на брзината, одземени се и возачката и возилото, кое, патем кажано, имало германски царински таблички истечени уште лани во септември. Судбината на возилото ќе ја одреди обвинителството кое може и трајно да го одземе.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *