Tags:
Бензинот уште два денари поевтин

Литар супер 88 денари

» Надолното движење на цените на референтните деривати на светските берзи предизвика лавина поевтинувања на горивата кај нас. Така, со најновата одлука на регулаторната комисија за енергетика литар супер 95 ќе чини 88 денари, а литар супер 98 по 90 денари. Цената на дизелот останува иста – 90 денари за литар.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *