Tags: , , ,
Mercedes E-класа (6*видеа, 147*фотографии)

Спој на традицијата и дигитализацијата

» За некој месец, новата шеста генерација на Mercedes Е-класа со кодна ознака W214 ќе се појави во продажните салони. Но дотогаш сите ќе сакаме сé да знаеме за неа – еве прилика за детално визуелно запознавање.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *