» , ,
Citroen C5, нов и поинаков (видео)

Духовен наследник на француските патни крстосувачи

» Поголемо изненадување Citroen не можеше да ни приреди – ова е новиот C5, сосема поинаков од оној што го знаеме, заради што е и доозначен со буквата X. За него има многу што да се зборува, но прво преку видео да се запознаеме со него.

Испрати коментар

Вашата е-мајл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *