»
Видео: Од која страна е капачето на резервоарот?

Се чини на секоја бензиска пумпа на различна!

» Иако можете само еднаш да згрешите бидејќи постојат само два одговори – од оваа или онаа страна, на младата госпоѓица тоа ѝ пошло од рака повеќепати. Колку точно не знаеме бидејќи според авторите на ова видео тие започнале да снимаат откако таа веќе неколку пати ја промашила страната на која е капачето на резервоарот за гориво. Погледнете и сами како.

Испрати коментар

Вашата е-мајл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *