» , ,
Со Ford Focus 703 km/h!

Црно на бело – возела 703 km/h со Ford Focus!

» Можеме само да замислиме каков израз на лицето имала госпоѓата од Анкона кога и стигнала казна од локалната полиција за пречекорување на брзината, во која е наведено дека во зона каде е дозволено 70 со својот Ford Focus возела 703 километри на час. Сепак, јасно ни е каков бил изразот на нејзиното лице кога прочитала дека за тоа мора да плати 863,60 евра. Капак на сé е тоа што жалбата на казната не го одложува нејзиното плаќање.

Па сега некој нека каже дека Ford-овите не се брзи. Во секој случај, побрзи се од правдата.

Испрати коментар

Вашата е-мајл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *