» ,
Избор на автомобил на годината во Македонија

Гласајте за својот фаворит

» Од денес па до крајот на месецот и публиката ќе може да го даде својот глас за еден од финалистите во годинешниот изборот на автомобил на годината во Македонија. Со ова, за прв пат во 26-годишната историја на изборот, и јавноста со еден рамноправен глас како и на останатите членови на жирито и на самите финалисти ќе учествува во изборот. Он-лајн гласањето се спроведува преку платформата www.COTY.mk каде е поставена анкетата. Со цел за порелевантни резултати од гласањето направени се некои ограничувања – ќе биде возможно гласање за еден финалист само од IP адреса од Македонија, и тоа еднаш во период од 24 часа. Гласањето ќе трае до 28 февруари 2021 година до 23:59 часот.

Испрати коментар

Вашата е-мајл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *