» , , ,
Сега и официјално: Audi e-Tron GT (видео)

Волк во волчја кожа

» Електричниот e-Tron GT е повеќе од Porsche Taycan со знакот на Audi. Сега откако е претставен, повеќе ништо нема да биде исто – тој ја внесе електрификацијата што ја спроведува марката на едно ново, значително повисоко ниво. Затоа и за него многу треба да се зборува заради што во оваа прва информација за него, ќе се запознаеме само со неговиот изглед.

Испрати коментар

Вашата е-мајл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *