» ,
Зошто ова видео има 36 милиони прегледувања

Како Арапите се забавуваат кога ќе видат нешто што не виделе во животот

» Пари имаат и ги трошат на скапи теренци, време не знаат што да прават со него, ама вода немаат ни за лек. Затоа кога ќе видат толку вода колку што не виделе во животот, им преостанува само да се однесуваат како деца.

Испрати коментар

Вашата е-мајл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *