» , , ,
Renault 5 се враќа (видео)

Браво!

» Како клучен дел на плановите за ревитализација кој вклучува 14 нови од кои половината електрични возила, францускиот производител го претстави концептот на реинкарнираниот Renault 5, кој засега ќе ви го претставиме само со ова видео.

Испрати коментар

Вашата е-мајл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *