» , ,
Не е за секого!

Тјунерски тероризам

» Можеби вам ви се допаѓа, ама без нималку грижа на совеста и со опасност да бидеме обвинети за пристрасност кон сопствениот вкус, преработката на овој Mercedes CLS кој го најдовме на Pinterest можеме слободно да ја окарактеризираме тјунерски тероризам, па ако сакате распалете по нас со дрвја и камења.

Испрати коментар

Вашата е-мајл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *