Оваа неделаОвој месец

Што најмногу ве интересираше?

» Овие пет вести според тоа колку од вас ги прочитале, беа најинтересни минатата недела

Се продава Mercedes 600 Pullman

Раѓањето на Лада Нива (видео)

VW го укинува Passat и од Европа!

Ај да зачиниме уште малку… (видео)

Zastava Yugo: 28 ноември 1980 – 11 ноември 2008 (12*видео)


А претходната…

Што најмногу ве интересираше?

» Овие пет вести според тоа колку од вас ги прочитале, беа најинтересни минатиот месец

Се продава Mercedes 600 Pullman

Раѓањето на Лада Нива (видео)

12 години без Yugo (видео)

„Веридбата“ на PSA и FCA закажана за 4 јануари

49 години Zastava 101 (4*видео)


А претходниот…